Nieuwbouw Tolhuisje 2022

Faciliteiten

Nieuwbouw 2022
Efficiënte indeling voor meerdere personen
CV Ketel 2022
Hybride boiler 2022
Gestoffeerd en gemeubileerd
privé internet en tv

Indeling beneden

Entree, hal, toilet met hangend closet, moderne badkamer met wasbak en douche, 1 slaapkamer (10m2) met een 1 persoon boxspring bed en klerenkast, 1 slaapkamer van 6 m2, L-vormige woonkamer met moderne open keuken met gaskookplaat, magnetron, vaatwasser en koelkast, 2 riante tuindeuren naar terras.

Indeling boven

Overloop, 3 slaapkamers elk maximaal 3 x 1 persoon boxspring bedden en kleerkasten.

Nieuwbouw Tolhuisje 2022

Als u zo snel mogelijk woonruimte wilt regelen is tijdelijke huisvesting in een vakantiepark dé sfeervolle optie. Park Aqualanda bevindt zich een waterrijk gebied waar zich van oudsher veengebieden bevonden. Ons park is gelegen aan het water. U beschikt over uw eigen steiger, openslaande deuren naar een ruim terras en de faciliteiten van volledig gemeubileerde vertrekken. De N33 is binnen handbereik en verschaft u snelle toegangswegen naar Groningen, Veendam en Delfzijl. 

Onze tijdelijk huisvesting in het vakantiepark heeft de vorm van een klassieke woonboerderij. Hierin wordt het levendige verleden van de zogenaamde tolhuuskes op een stijlvolle manier zicht gemaakt met alle faciliteiten binnen handbereik. Onze accommodaties beschikken onder meer over: 
 

  • Volledig gemeubileerd
  • Twee parkeerplaatsen
  • Openslaande deuren naar tuin en terras
  • Volledig toegeruste keuken
  • 3 slaapkamers
  • Wasmachine
  • Balkon aan de achterzijde
  • TV en Wifi-verbinding 
     

Tijdelijke huisvesting vakantiepark particulier

Laat de oplevering van uw nieuwe woning ongepland langer op zich wachten? Dan is tijdelijke huisvesting in een vakantiepark voor u als particulier zo geregeld. Wij werken met korte lijntjes. Als er huisvesting beschikbaar is kunt u snel uw woning betrekken. Alle vertrekken zijn volledig gemeubileerd. U beschikt over 3 slaapkamers met de mogelijkheid om de standaarduitrusting aan te vullen met de luxe van twee tweepersoons boxsprings en extra comfortabel meubilair. De huisvesting is voorzien van allerhande apparaten, zoals een wasmachine, gasstel, magnetron, vaatwasser en koelkast.

Tijdelijke huisvesting vakantiepark zakelijk

Als u veel op projectbasis werkt, kan het lastig zijn om uw personeel zelf van woonruimte te voorzien. U profiteert met tijdelijke huisvesting in ons vakantiepark voor zakelijk gebruik van een grote flexibiliteit, want beschikbare huizen komen snel vrij. Dankzij de opzegtermijn van 30 werkdagen blijft u flexibel als het project wordt afgerond of het dienstverband wordt beëindigd. De tijdelijke huisvesting van het vakantiepark is zakelijk goed geregeld bij Park Aqualanda. Als tijdelijke bewoner hoeft u niet een complete inboedel te verhuizen, maar treft u alle vertrekken volledig gemeubileerd aan! De prachtige omgeving biedt u gevarieerde veengronden en prachtige bosgebieden in het aangrenzende Drenthe. Ook voor andere tijdelijke woonruimte vakantiepark bent u bij ons aan het juiste adres!

type C.jpg
type C.jpg
Alle afbeeldingen