Rietgedekte boerderij met 3 slaapkamers

Faciliteiten

3 √° 4 medewerkers
2 privé parkeerplaatsen
Voorzien van 3 1 persoon boxsprings

Zakelijk

Deze woning is ideal geschikt voor 3 a 4 medewerkers ook worden deze woning vaak verhuurd aan 1 of 2 managers. De woningen liggen aan het water of landelijk en beschikken alle over prive parkeerplaatsen.

Indeling beneden

Inpandige berging met wasmachine, meterkast, hal, toilet met hangend closet, moderne badkamer met wasbak,douche en ligbad, 1 slaapkamer (10m2) met een 1 persoon boxspring bed en klerenkast, L-vormige moderne woonkamer met moderne open keuken met gaskookplaat, magnetron, vaatwasser en koelkast, 2 riante tuindeuren naar terras.

Indeling boven

Overloop, sauna*, 2 slaapkamers (12m2) met elk maximaal 3 x 1 persoon boxspring bedden en kleerkasten.

Woningtype B

Als u zo snel mogelijk woonruimte wilt regelen is tijdelijke huisvesting in een vakantiepark dé sfeervolle optie. Park Aqualanda bevindt zich een waterrijk gebied waar zich van oudsher veengebieden bevonden. Ons park is gelegen aan het water. U beschikt over uw eigen steiger, openslaande deuren naar een ruim terras en de faciliteiten van volledig gemeubileerde vertrekken. De N33 is binnen handbereik en verschaft u snelle toegangswegen naar Groningen, Veendam en Delfzijl. 

Onze tijdelijk huisvesting in het vakantiepark heeft de vorm van een klassieke woonboerderij. Hierin wordt het levendige verleden van de zogenaamde tolhuuskes op een stijlvolle manier zicht gemaakt met alle faciliteiten binnen handbereik. Onze accommodaties beschikken onder meer over: 
 

  • Volledig gemeubileerd
  • Twee parkeerplaatsen
  • Openslaande deuren naar tuin en terras
  • Volledig toegeruste keuken
  • 3 slaapkamers
  • Wasmachine
  • Balkon aan de achterzijde
  • TV en Wifi-verbinding 

Tijdelijke huisvesting vakantiepark zakelijk

Als u veel op projectbasis werkt, kan het lastig zijn om uw personeel zelf van woonruimte te voorzien. U profiteert met tijdelijke huisvesting in ons vakantiepark voor zakelijk gebruik van een grote flexibiliteit, want beschikbare huizen komen snel vrij. Dankzij de opzegtermijn van 30 werkdagen blijft u flexibel als het project wordt afgerond of het dienstverband wordt beëindigd. De tijdelijke huisvesting van het vakantiepark is zakelijk goed geregeld bij Park Aqualanda. Als tijdelijke bewoner hoeft u niet een complete inboedel te verhuizen, maar treft u alle vertrekken volledig gemeubileerd aan! De prachtige omgeving biedt u gevarieerde veengronden en prachtige bosgebieden in het aangrenzende Drenthe. Ook voor andere tijdelijke woonruimte vakantiepark bent u bij ons aan het juiste adres!

Type B
1
2
3
4
5
Type B
1
2
3
4
5
Alle afbeeldingen