Huisvesting personeel

Park Aqualanda is de ideale locatie voor de huisvesting van uw personeel. Groningen, Assen en de Eemshaven liggen op slechts een half uur rijden. En ook Groningen Airport Eelde is maar 20 minuten op afstand. De recreatiewoningen zijn geschikt voor drie tot vier personen en de woningen zijn volledig gemeubileerd, gestoffeerd en voorzien van de nodige elektrische apparaten. Daarnaast heeft iedere woning twee parkeerplaatsen voor de deur. Voor de huisvesting van uw personeel kunt u al terecht vanaf één maand huur en bij ons profiteert u van een zeer gunstig zakelijk opzegtermijn.

Huisvesting personeel Groningen

Heeft u voor uw bedrijf huisvesting van het personeel in Groningen nodig? Bij Park Aqualanda kunt u kiezen uit woningtype A en B. Woningtype A heeft drie slaapkamers met eenpersoons boxspringbedden. Woningtype B is beschikbaar in dezelfde standaard uitvoering. U heeft bij type B tevens de keuze voor een luxe uitvoering met tweepersoons boxsprings en luxe meubels. Beide woningtypen hebben bovendien openslaande deuren naar de tuin of het terras. Op het park zelf vindt u verschillende voorzieningen als een winkel. Een goede openbaar vervoerverbinding vindt u op slechts vijf minuten loopafstand. Daarom is Park Aqualanda een aantrekkelijke huisvesting voor uw personeel in Groningen! 
 

Huisvesting personeel Assen

Park Aqualanda ligt in de Veenkoloniën in het oosten van Groningen. Het is daarmee zeer geschikt voor de huisvesting van uw personeel in Assen en Airport Eelde. Door de centrale ligging kunnen uw werknemers gemakkelijk en snel de werklocatie bereiken. Dit maakt onze huisvesting voor personeel in Drenthe ideaal. Als u een vakantiewoning wilt huren voor langere tijd is dat ook mogelijk bij Park Aqualanda. Voor de huisvesting van uw personeel in Assen kunt u bij ons meteen terecht!