180 woningen
Landelijke omgeving
Perfecte bereikbaarheid
4.1 beoordeling google
Prive internet

Bent u als werkgever op zoek naar geschikte en betaalbare huisvesting voor uw arbeidsmigranten in Groningen? Aqualanda is specialist in arbeidsmigranten huisvesting en beschikt over een groot park met maar liefst 150 woningen waar u uw arbeidsmigranten kunt laten verblijven. Het park met de woningen bevindt zich op de grens van Groningen en Drenthe, zodat uw gastarbeiders eenvoudig en snel naar hun werkplek kunnen. Al onze woningen voldoen aan de SNF-normering en ze zijn volledig gemeubileerd, gestoffeerd en voorzien van alle noodzakelijke elektrische apparatuur. De grote flexibiliteit van Aqualanda voorziet u uw arbeidsmigranten van een snelle huisvesting. Wanneer u huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen gaat huren bij ons, kunnen de buitenlandse werknemers dus direct intrekken in de woning.

Voordelen van een tijdelijke huisvesting voor personeel bij Aqualanda

Er zijn een hoop voordelen waarvan u profiteert met een tijdelijke huisvesting voor personeel bij Aqualanda, we sommen deze graag voor u op:

 • SNF Proof
 • Centraal gelegen locatie
 • Al uw personeel op één plek
 • Grote aantallen migranten huisvesten
 • Parkeergelegenheid bij elke woning
 • Gemeubileerd, gestoffeerd en voorzien van elektronische apparatuur
 • Flexibele & gunstige huurtermijnen

Al uw personeel op één centrale locatie

Bij Aqualanda heeft u keuze uit verschillende soorten huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen. U kunt één, maar ook meerdere woningen bij ons huren. Zo bieden wij maar liefst 73 Ruiten A woningen, 29 nieuwbouw tolhuiswoningen en 48 rietgedekte boerderijen aan voor korte en lange periodes huisvesten. Elke woning beschikt over één of meerdere parkeerplaatsen, zodat werkauto’s eenvoudig geparkeerd kunnen worden. Hierdoor zijn al onze soorten huisvesting voor allerlei soorten projecten te huur. Met onze arbeidsmigranten huisvesting in Groningen kunnen uw medewerkers comfortabel leven en altijd gemakkelijk naar hun werkplek toe.

Hoeveel arbeidsmigranten in een woning?

Onze woningen hebben drie slaapkamers en zijn geschikt voor drie tot vier personen. Maar vaak wordt bijvoorbeeld de rietgedekte boerderij ook verhuurt aan één of twee managers. U kunt dus zelf bepalen voor hoeveel mensen u een woning gaat huren. Wanneer u huisvesting voor meer dan vier arbeidsmigranten zoekt, kunt u meerdere woningen tegelijk bij ons huren.

De voorzieningen voor huisvesting arbeidsmigranten

Er zijn een hoop voordelige voorzieningen voor huisvesting van arbeidsmigranten bij Aqualanda. Zo is het park gelegen op 40 minuten afstand van de Eemshaven, 30 minuten van Groningen en Emmen en 40 minuten van Drachten. De centrale ligging van het park biedt dus veel voordelen voor wanneer uw medewerkers in het noorden van Nederland moeten werken. Voor de vrije tijd van uw medewerkers is er in de warme dagen genoeg te doen aan het Grevingkanaal, waar het park aan ligt. Het kanaal heeft namelijk een directe aansluiting op het Zuidlaardermeer, het Langebos en Duitsland. Er is tevens de mogelijkheid tot het huren van boten en er kan gezwommen worden. Bovendien is de stad Groningen eenvoudig toegankelijk vanaf het park.

Huisvesting uitzendkracht

Als uitzendbureau is het belangrijk om de beste huisvesting voor uw uitzendkracht of uitzendkrachten te vinden. Daarvoor zijn wij als specialist in arbeidsmigranten huisvesting meer dan geschikt. Met 150 woningen verdeeld onder drie soorten huizen vindt u eenvoudig de perfecte huisvesting voor uw personeel. Door de centraal gelegen locatie van de huisvesting kan uw uitzendkracht eenvoudig naar verschillende klussen gelegen in het noorden van Nederland.

Regelgeving

Alle woningen van Aqualanda voldoen aan de regelgeving van de SNF-normering. Deze afkorting staat voor Stichting Normering Flexwonen en beheert de registers van de ondernemers die voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Jaarlijks worden de huisvestiginglocaties getoetst of ze onderhouden zijn aan de norm die gesteld wordt voor deze certificering. De norm is verdeeld in de onderstaande onderdelen:

 • Ruimte en privacy
 • Sanitair
 • Veiligheid en hygiëne
 • Voorzieningen
 • Informatievoorziening
 • Brandveiligheid
 • Toezicht en beheer

Huisvesting arbeidsmigranten regio Groningen

Wanneer u op zoek bent naar comfortabele en voordelige huisvesting voor u arbeidsmigranten in de regio Groningen bent u bij Aqualanda aan het juiste adres! Met 150 woningen waarin u drie tot vier medewerkers kunt laten verblijven, is onze tijdelijke huisvesting voor uw werknemers ideaal. Door contact met ons op te nemen kunt u eenvoudig laten weten wat uw wensen zijn of u laat u uw telefoonnummer achter zodat we met u in contact kunnen komen. U kiest welke woning en het aantal dat u nodig heeft voor uw arbeidsmigranten in regio Groningen en wij voorzien u zo snel mogelijk van de beste mogelijkheden!