Volledig ingericht
Privé internet
Tijdelijk wonen
Direct beschikbaar

Sinds 2008 is park Aqualanda in beheer bij Groningse Panden. Met 14 medewerkers op het hoofdkantoor in Groningen zijn wij een van de grootste vastgoedbeheerders van de drie Noordelijke provincies. Samen met het team op het park bestaande uit vier medewerkers managen wij gemiddeld 100 tot 150 mutaties per maand. 

Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting voor een korte of langere periode? Bij Park Aqualanda kunt u een woning huren voor korte of langere tijd. U heeft keuze uit twee verschillende type woningen die volledig zijn gestoffeerd en gemeubileerd. Als bewoner kunt u hier genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in Wildervank, Veendam of Gieten. Wilt u graag meer informatie over het huren van een woning voor korte of langere tijd? Neem dan direct contact met ons op! 

Woning huren voor korte of langere tijd

Wilt u een vakantiewoning huren voor langere tijd in de buurt van Groningen? Park Aqualanda is gevestigd in de Veenkoloniën in het Oosten van Groningen. Door de centrale ligging bent u met slechts 30 minuten rijden in de Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Assen, Emmen. In ons aanbod kunt u kiezen uit twee type woningen, de A woning of het Tolhuuske. De A woning is voorzien van een woonkamer, badkamer met douche, afzonderlijk toilet, standaard keuken en drie slaapkamers. Het Tolhuuske is voorzien een woonkamer, badkamer met ligbad, afzonderlijk toilet, standaard keuken en drie slaapkamers. Voor het huren van een woning voor korte of langere tijd in de Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Assen, Emmen bent u bij Park Aqualanda aan hét aangewezen adres. 

Vlakbij het park liggen de Drentse dorpen Nieuwediep en Bareveld en via de N33 bent u in 30 minuten in de binnenstad van Groningen voor uw werk of een dagje uit. Voor een tijdelijke woning kunt u daarom een vakantiewoning huren voor langere tijd in Drenthe. Al onze woningen zijn voorzien van een twee parkeerplaatsen bij de deur en de huizen aan het water hebben een eigen aanlegsteiger. Voor ontspanning in de warmere dagen kan er heerlijk gezwommen en gevaren worden in het nabijgelegen meertje. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Wildervank, Veendam of Gieten. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer op slechts vijf minuten lopen. Bij Park Aqualanda profiteert u van flexibele voorwaarden als u een woning voor korte of langere tijd wil huren in Drenthe.