Vakantiewoning huren voor langere tijd

Bent u op zoek naar een tijdelijke huisvesting voor een langere periode? Bij Park Aqualanda kunt u een vakantiewoning huren voor langere tijd. U heeft keuze uit verschillende type woningen die volledig zijn gestoffeerd en gemeubileerd. Ook zijn de nodige elektrische apparaten, tv en internet in de woningen aanwezig. Als bewoner kunt u hier genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt op het terrein. Wilt u graag meer informatie over het huren van een vakantiewoning voor langere tijd? Neem dan gerust contact met ons op!

Vakantiewoning huren voor langere tijd Groningen

Wilt u een vakantiewoning huren voor langere tijd in de buurt van Groningen? Park Aqualanda is gevestigd in de Veenkoloniën in het Oosten van Groningen. Door de centrale ligging bent u met slechts 30 minuten rijden in de stad Groningen. In ons aanbod kunt u kiezen uit woningtype A en B. Woningtype A is voorzien van drie slaapkamers en is geschikt voor 3 tot 4 personen. Woningtype B is voorzien van 3 slaapkamers met een optie tot boxsprings. Voor het huren van een vakantiewoning voor langere tijd in Groningen bent u bij Park Aqualanda aan hét aangewezen adres.

Vakantiewoning huren voor langere tijd Drenthe

Vlakbij het park liggen de Drentse dorpen Nieuwediep en Bareveld en via de N33 bent u in 30 minuten in de binnenstad van Groningen voor uw werk of een dagje uit. Voor een tijdelijke woning kunt u daarom een vakantiewoning huren voor langere tijd in Drenthe. Al onze woningen zijn voorzien van een twee parkeerplaatsen bij de deur en de huizen aan het water hebben een eigen aanlegsteiger. Voor ontspanning in de warmere dagen kan er heerlijk gezwommen en gevaren worden in het nabijgelegen meer. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de kleine winkel op het terrein! Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer op slechts vijf minuten lopen. Bij Park Aqualanda profiteert u van flexibele voorwaarden als u een vakantiewoning voor langere tijd wil huren in Drenthe.