180 woningen
Landelijke omgeving
Perfecte bereikbaarheid
4.1 beoordeling google
Prive internet

Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting in de regio Eeemshaven, Delfzijl, Groningen, Assen, Emmen? Bij Park Aqualanda kunt u voor een korte of langere periode één of meerdere recreatiewoning(en) huren.  Wij bieden compleet gemeubileerde woningen voor tijdelijke huisvesting op slechts 30 minuten rijden van de Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Assen, Emmen. 
 

Tijdelijke huisvesting voorziening zakelijk

Bent u op zoek naar een solide locatie om uw personeel tijdelijk te huisvesten? Door de goede ligging direct aan de N33 kunnen uw werknemers binnen 30 minuten rijden met de auto in de Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Assen of Emmen zijn. Ook het openbaar vervoer ligt op slechts 5 minuten lopen. Kortom ook uw personeel geniet in Park Aqualanda van een goede bereikbaarheid! Ook het parkeren van auto’s is geen probleem. Elke woning is uitgerust met 2 parkeerplaatsen. Bij Park Aqualanda vindt u alle tijdelijke huisvesting voorzieningen voor werknemers die het verblijf van uw medewerkers aangenaam maken zo heeft elke woning een unieke ligging, supersnel internet, boxspringbedden, moderne keuken.

Goede bereikbaarheid

Door de centrale ligging van Park Aqualanda is de bereikbaarheid erg goed te noemen. Het park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in de dorpen Nieuwediep, Bareveld en Eexterveensche kanaal. Via de Oude Tolweg is de N33 direct bereikbaar richting Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Assen, Emmen. Binnen 30 minuten kunt u de Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Assen, Emmen bereiken. Ook Groningen Airport Eelde is dichtbij: slechts 20 minuten rijden.

Winkelen en vrije tijd

Ook aan ontspanning en entertainment is gedacht bij Park Aqualanda. Mocht u een dagje willen winkelen, dan kunt u prima terecht in de binnenstad van Groningen. Hier vindt u grote winkelketens van diverse topmerken. Ook voor hun dosis entertainment bent u helemaal op uw plek in deze stad. Lekker gezellig een drankje doen in een van de bruisende horecagelegenheden of gezellig bowlen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Mocht u liever dicht bij huis willen vertoeven, de stad Veendam ligt slechts op vijf minuten rijafstand.

Watersport

Ook tijdens de warme zomerdagen is er genoeg te doen! Park Aqualanda is gelegen aan het Grevelingkanaal. Het kanaal heeft een directe aansluiting op het Zuidlaardermeer, het Langebos en zelfs Duitsland. Voor kleine jachten en sloepen is er een insteekhaven in het park aanwezig. Zo kunt u heerlijk genieten van het zonnetje terwijl u vaart door de prachtige omringende natuur. Naast watersport kunt u ook heerlijk zwemmen in het nabijgelegen meer. Bij Park Aqualanda vindt u alles voor een aangenaam verblijf! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.