Tijdelijke huisvesting voorzieningen

Bent u op zoek naar een tijdelijke huisvesting in de omgeving van Groningen? Bij Park Aqualanda kunt u voor een langere periode een vakantiewoning huren en profiteert u van verschillende tijdelijke huisvesting voorzieningen. Wij verhuren compleet gemeubileerde tijdelijke huisvesting voor wonen en thuiswerken op slechts 30 minuten rijden van de stad Groningen! Ook op het park zelf zijn verschillende tijdelijke huisvesting voorzieningen. Zo kunt u voor uw dagelijkse boodschappen terecht bij de supermarkt op het terrein.

Tijdelijke huisvesting voorzieningen voor expats

Bent u op zoek naar een flexibele optie om uw personeel tijdelijk te huisvesten? Bekijk dan onze tijdelijke huisvesting voorzieningen voor expats. Door de goede bereikbaarheid kunnen werknemers van het chemiepark in Delfzijl, de Eemscentrale in Eemshaven of bedrijven in Groningen hier in respectievelijk 25, 30 en 35 minuten rijden met de auto zijn. Ook het openbaar vervoer ligt op slechts 5 minuten lopen. Kortom ook uw personeel geniet in Park Aqualanda van een goede bereikbaarheid! Ook het parkeren van auto’s is geen probleem. Elke woning is uitgerust met 2 parkeerplaatsen. Bij Park Aqualanda vindt u alle tijdelijke huisvesting voorzieningen voor expats die het verblijf van uw medewerkers aangenaam maken.

Goede bereikbaarheid

Door de centrale ligging van Park Aqualanda is de bereikbaarheid erg goed te noemen. Het park ligt op de grens van Oost-Groningen en Drenthe vlakbij de dorpen Nieuwediep en Bareveld. Via de Oude Tolweg is de N33 bereikbaar richting Veendam of Gieten. Binnen 35 minuten kunt u Eemshaven, Groningen en Delfzijl bereiken. Ook de stad Assen is slechts een half uur rijden. De N34 en E22 leiden naar de stad Groningen. Ook Groningen Airport Eelde is dichtbij: slechts 20 minuten rijden.

Winkelen en vrije tijd

Ook aan ontspanning en entertainment is gedacht bij Park Aqualanda. Mocht u een dagje willen winkelen, dan kunt u prima terecht in de binnenstad van Groningen. Hier vindt u grote winkelketens van diverse topmerken. Ook voor hun dosis entertainment bent u helemaal op uw plek in deze stad. Lekker gezellig een drankje doen in een van de bruisende horecagelegenheden of gezellig bowlen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Mocht u liever dicht bij huis willen vertoeven, de stad Veendam ligt slechts op 10 minuten rijafstand.

Watersport

Ook tijdens de warme zomerdagen is er genoeg te doen! Park Aqualanda is gelegen aan het Grevelingkanaal. Het kanaal heeft een directe aansluiting op het Zuidlaardermeer, het Langebos en zelfs Duitsland. Voor kleine jachten en sloepen is er een insteekhaven in het park aanwezig. Zo kunt u heerlijk genieten van het zonnetje terwijl u vaart door de prachtige omringende natuur. Naast watersport kunt u ook heerlijk zwemmen in het nabijgelegen meer. Bij Park Aqualanda vindt u alles voor een aangenaam verblijf! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.