Een huisvesting voor arbeidsmigranten in Drenthe zoeken lijkt misschien een lastige klus, maar bij Aqualanda kunt u als werkgever eenvoudig en snel terecht! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in huisvesting voor gastarbeiders en we beschikken over een groot park met maar liefst 150 woningen. Ons park is gevestigd op de grens van Drenthe en Groningen op een centrale locatie, waardoor uw medewerkers eenvoudig naar hun werkplek kunnen reizen. Bovendien voldoen al onze woningen aan de SNF-normering. Daarnaast zijn ze zijn allemaal volledig gemeubileerd, gestoffeerd en alle belangrijke elektrische apparatuur is aanwezig. Wanneer u een huisvesting voor arbeidsmigranten in Drenthe bij ons gaat huren, zijn de woningen direct klaar om intrek te nemen.

De voordelen van het huisvesten van uw personeel bij Aqualanda

De grote flexibiliteit van Aqualanda voorziet uw buitenlandse werknemers snel van huisvesting. De voordelen van huisvesting van uw personeel bij Aqualanda zijn hierdoor eindeloos. We sommen graag de grootste voordelen voor u op:

 • SNF-proof
 • Centraal gelegen locatie
 • Al uw personeel op één plek
 • Grote aantallen migranten huisvesten
 • Parkeergelegenheid bij elke woning
 • Gemeubileerd, gestoffeerd en voorzien van elektronische apparatuur
 • Flexibele & gunstige huurtermijnen

Al uw personeel op één centrale locatie in Drenthe

Op ons park staan 150 woningen verdeeld onder verschillende soorten arbeidsmigranten huisvesting op een centrale locatie. Vanaf het park kunnen uw medewerkers namelijk eenvoudig naar Groningen of Drenthe toe. We hebben 73 Ruiten A woningen, 29 nieuwbouw tolhuiswoningen en 48 rietgedekte boerderijen waarbij u keuze heeft uit het huren van één of meerdere woningen. Bovendien beschikt elke woning over één of meerdere parkeerplekken, waardoor werkauto's- of voertuigen eenvoudig en dicht bij de woning kunnen worden geparkeerd. Dit maakt onze woningen geschikt voor gastarbeiders die werkzaam zijn bij allerlei soorten projecten.

Hoeveel arbeidsmigranten in een woning?

Al onze woningen hebben drie slaapkamers en zijn geschikt voor drie tot vier personen. Het komt ook vaak voor dat onze rietgedekte boerderijen verhuurt worden aan één of twee projectmanagers. Zo bepaalt u zelf voor hoeveel medewerkers u een woning huurt. Wanneer een huisvesting voor meer dan vier werknemers zoekt, kunt u gerust meerdere woningen bij ons afhuren.

De voorzieningen die Aqualanda biedt

Wij bieden een hoop voorzieningen wanneer u voor een werknemershuisvesting bij Aqualanda kiest. Ons park is 30 minuten vanaf Groningen en Emmen en 40 minuten vanaf de Eemshaven en Drachten. Dit maakt de centrale ligging van het park ideaal wanneer uw werknemers verschillende klussen in Groningen en Drenthe hebben. Naast dat zijn er ook voorzieningen voor de vrije tijd van uw personeel. Zo is het park gelegen aan het Grevingkanaal wat weer aansluit aan het Zuilaardermeer, het Langebos en Duitsland. Hierdoor hebben uw werknemers de mogelijkheid om te zwemmen, boten te huren en het centrum van de stad Groningen is ook eenvoudig bereikbaar.

Tijdelijke huisvesting uitzendkrachten

Als uitzendbureau is het van belang om een goede tijdelijke huisvesting voor uw uitzendkrachten te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in huisvesting voor uitzendkrachten, met ons grote park voorzien van 150 woningen, verdeeld onder drie soorten huizen. Of u nu op zoek bent naar een woning voor één uitzendkracht of u zoekt verblijf voor een grotere groep, bij ons zult u het ongetwijfeld vinden. Door de centraal gelegen locatie kunnen uw medewerkers vanaf het park eenvoudig naar hun werklocaties in Groningen of Drenthe reizen.

Regelgeving

Al onze woningen zijn voorzien van een interieur en de noodzakelijke elektrische apparatuur, bovendien voldoen ze aan de regelgeving van de SNF-normering. Dit staat voor Normering Flexwonen, zij beheren de registers van ondernemers die voldoen aan de norm voor huisvesting van werknemers. Jaarlijks worden de woningen door SNF gecontroleerd of ze goed onderhouden zijn en aan de norm die geldt voor het behouden van deze certificering voldoen. DE SNF-normering is onder de volgende categorieën verdeeld.

 • Ruimte en privacy
 • Sanitair
 • Veiligheid en hygiëne
 • Voorzieningen
 • Informatievoorziening
 • Brandveiligheid
 • Toezicht en beheer

Personeelshuisvesting in de regio Drenthe

Bij Aqualanda heeft u uitgebreide keuze voor personeelshuisvesting in de regio Drenthe. Met ons grote park van maar liefst 150 woningen is een tijdelijke huisvesting voor uw werknemers de voordeligste keuze. Wanneer u één of meerdere woningen wilt huren, neemt u eenvoudig contact met ons op en laat u weten wat uw wensen zijn. Ook kunt u op onze website uw telefoonnummer achterlaten, zodat we u terugbellen en de mogelijkheden met u bespreken. U geeft heel eenvoudig zelf aan hoeveel arbeidsmigranten u wilt huisvesten in de regio Drenthe en wij voorzien u van de beste opties!