Ruiten A woning met 3 slaapkamers zakelijk

Faciliteiten

Bouwjaar 1997
Hybride boiler 2021
Volledig gemeubileerd en gestoffeerd
Gasloos
Zonnepanelen
privé internet en tv

Zakelijk

Dit type woning is ideal geschikt voor 3 a 4 medewerkers, de woning ligt of landelijk of aan het water en heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woning is volledig gemeubileerd en gestoffeerd en voldoet aan de SNF normering.

Indeling beneden

Inpandige berging met wasmachine. Hal, meterkast, afzonderlijk toilet, badkamer met wasbak & douche cabine, 1 slaapkamer ( 12m2) met een 1 persoon boxspring bed en klerenkast, entree naar woonkamer met L-vormige moderne keuken met vaatwasser*, combi magnetron,keramische kookplaat en koelkast, twee tuindeuren naar het terras.

Indeling boven

Overloop met hang - leg kast, 2 slaapkamers (10m2) met elk maximaal. 3 x 1 persoons boxspring bed, waarvan 1 slaapkamer met balkon.

Woningtype A

U neemt zorgeloos uw intrek in de tijdelijke woonruimte van ons vakantiepark. Dit bevindt zich in een historische setting van oude veengronden. De huizen van Park Aqualanda zijn gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. U beschikt onder andere over de volgende uitgebreide faciliteiten:

  • Twee parkeerplaatsen 
  • Openslaande deuren naar tuin en terras 
  • Moderne Keuken 
  • 3 slaapkamers 
  • Wasmachine 
  • Balkon aan de achterzijde 
  • Privé Internet en tv
     

Vanaf de N33 is de tijdelijke woonruimte in het vakantiepark gemakkelijk te bereiken, zodat u snel op uw bestemming bent in plaatsen als Veendam, Hoogezand, Groningen, Delfzijl en of de Eemshaven. De medewerkers van Park Aqualanda werken met korte lijntjes. Bij beschikbaarheid kunt u vrijwel direct uw intrek nemen. Wij hanteren een flexibel opzegtermijn van 30 dagen! 
 

Tijdelijke woonruimte vakantiepark Groningen

Voor u als werkgever of particulier met tijdelijke woningnood is tijdelijke woonruimte in een vakantiepark in Groningen een ideale oplossing. Vanaf Park Aqualanda draait u gemakkelijk de N33 op. Binnen een reistijd van een uur of minder bent u in Groningen, Veendam of de Eemshaven bij Delfzijl. Ook Expats kunnen bij ons terecht voor tijdelijke woonruimte in ons vakantiepark in regio Groningen, zodat zij de tijd hebben om zelf woonruimte te vinden. 
 

Tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe

De tijdloze omgeving maakt uw verblijf in de tijdelijke woonruimte van ons vakantiepark nabij Drenthe extra bijzonder. U bent gehuisvest in een oud veengebied met een rijke geschiedenis. Verder kunt u er met de fiets of auto heerlijke op uittrekken. Idyllische dorpen als Zuidlaren, Midlaren en Annen bevinden zich in een bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt recreëren. Maak kennis met de vele voorzieningen voor een aangenaam verblijf in de tijdelijke woonruimte van ons vakantiepark nabij Drenthe. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Type a
1
3
4
5
6
7
8
9
10
Type a
1
3
4
5
6
7
8
9
10
Alle afbeeldingen