Type A woning met 3 slaapkamers

Faciliteiten

Twee parkeerplaatsen
3 slaapkamers
Balkon aan de achterzijde

U neemt zorgeloos uw intrek in de tijdelijke woonruimte van ons vakantiepark. Dit bevindt zich in een historische setting van oude veengronden. De huizen van Park Aqualanda zijn gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. U beschikt onder andere over de volgende uitgebreide faciliteiten:

  • Twee parkeerplaatsen 
  • Openslaande deuren naar tuin en terras 
  • Volledig toegeruste keuken 
  • 3 slaapkamers 
  • Wasmachine 
  • Balkon aan de achterzijde 
     

Vanaf de N33 is de tijdelijke woonruimte in het vakantiepark gemakkelijk te bereiken, zodat u snel op uw bestemming bent in plaatsen als Veendam, Hoogezand, Groningen en Delfzijl. De medewerkers van Park Aqualanda werken met korte lijntjes. Bij beschikbaarheid kunt u vrijwel direct uw intrek nemen. Wij hanteren een flexibel opzegtermijn van 30 dagen! 
 

Tijdelijke woonruimte vakantiepark Groningen

Voor u als werkgever of particulier met tijdelijke woningnood is tijdelijke woonruimte in een vakantiepark in Groningen een ideale oplossing. Vanaf Park Aqualanda draait u gemakkelijk de N33 op. Binnen een reistijd van een uur of minder bent u in Groningen, Veendam of de Eemshaven bij Delfzijl. Ook Expats kunnen bij ons terecht voor tijdelijke woonruimte in ons vakantiepark in regio Groningen, zodat zij de tijd hebben om zelf woonruimte te vinden. 
 

Tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe

De tijdloze omgeving maakt uw verblijf in de tijdelijke woonruimte van ons vakantiepark nabij Drenthe extra bijzonder. U bent gehuisvest in een oud veengebied met een rijke geschiedenis. Verder kunt u er met de fiets of auto heerlijke op uittrekken. Idyllische dorpen als Zuidlaren, Midlaren en Annen bevinden zich in een bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt recreëren. Maak kennis met de vele voorzieningen voor een aangenaam verblijf in de tijdelijke woonruimte van ons vakantiepark nabij Drenthe. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Type a
1
3
4
5
6
7
8
9
10
Type a
1
3
4
5
6
7
8
9
10
Alle afbeeldingen